23 d’abril del 2012

Matí de diumenge a la Barceloneta

5 comentaris:

  1. que maca! resumeix totes les activitats esportives que et pots trobar pel passeig marítim! :)

    ResponElimina
  2. Sensacional tractament del color. Si no fos per les bicis, podria passar també per una zona gelada d'un país nòrdic. Tot plegat, magnífica.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. És, sense dubte, una de les millors del blog. No era fàcil, perquè ja veig que t'agrada més la fotografia sense persones (a mi em passa el mateix, ho reconec).
    Bé, sense arribar al teu nivell, et passo un enllaç d'un bloc que vaig mantenir durant un temps ara fa un any i mig i que estava vinculat a un curs d'actualització de temes jurídics. Com que, en el fons, són bastant pesats, vaig crear una secció que es dèia "Imatges del Dret", on es tractava de comentar els aspectes jurídics d'una fotografia, d'un poema, d'una cançó o d'un film. Et passo l'enllaç per si té algun interés per tu. A mi em va agradar molt el primer (o un dels primers articles) on comento un petit vídeo sobre l'habitatge social. El vídeo, si algun dia el mires, és espectacular i m'agradaria comentar-lo amb tu. Una abraçada:
    http://blogs.uab.cat/actualitatjuridicaamenos/category/imatges-del-dret/

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi tambè és de les que més m'agrada. He donat un cop d'ull pel teu bloc i trobo molt bona idea la d' enllaçar les imatges amb el temes jurídics. Els fa més amens. He vist el video de Otxarkoaga i em ve al cap llocs similars que tenim ben a prop. D' aquestes construcciones no han passat tants anys, son barris que han patit molts problemes: drogues, violència, marginació...
      Aviam si un dia d'aquests fem un recorregut per algun GR i en parlem.

      Elimina
  4. és una magnífica idea. Però també podem fer un recorregut urbà o fronterer, a veure què cacem (de fotografies, vull dir, ja,ja,ja).

    ResponElimina